.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.08.2020 14:35

Коментари 0 / Видяна 4812

Още един от „Пирин“ положителен за Ковид-19

Още по темата: Община Благоевград абдикира от ФК „Пирин“ Пирин (Благоевград) победи с 4:1 ФК Созопол Септември Симитли победи с 2:0 Пирин Благоевград Ивайло Стоянов ще ръководи дербито Септември Симитли - Пирин Благоевград Утре Септември (Симитли) посреща Пирин (Благоевград) Пирин Благоевград победи с 4:1 Янтра Габрово Още един от „Пирин“ положителен за Ковид-19 Коронавирус във ФК „Пирин“ „Пирин“ изпусна победата на старта на първенството ФК Пирин (Благоевград) подписа рекламен договор с Palms Bet

 

Пробата за коронавирус на служител в „Пирин“ /Бл/ е отчела положителен резултат.

 

Заразата е пипнал администраторът на женския „Пирин Лейдис“ Борислав Ганчев, който е карантиниран.

 

Бившият рефер в пиринската бундеслига обаче не е имал допир с футболистите, треньорите и обслужващия персонал на първия отбор, тъй като не е стъпвал от няколко седмици на стадион „Христо Ботев“.

 

В изолация заради Ковид-19 от началото на седмицата са президентката Ива Дацева-Уорън и съпругът й Греъм, който е технически директор на клуба.

 

Направените PCR тестове на орлетата и щаба са отрицателни, потвърдиха от „Дъбравска“ 1 изнесената информация от предния ден.

 

Клубната шефка разказа от дома си как се чувстват тя и мъжът й и призова феновете да подкрепят тима. „Засега се чувствам добре, нямам някакви сериозни оплаквания. Поддържам връзка с личния си лекар и с лекаря на „Пирин“. Надявам се симптомите да минат по-леко и да оздравея по-бързо.

 

Разочарована съм, защото очаквах началото на сезона с нетърпение и всичко, което направихме в последните месеци, да се получи. Вместо това сега трябва да пропусна няколко мача.

 

При съпруга ми ситуацията е малко по-сложна, отколкото при мен. В момента е на антибиотици, но вече започва да се чувства все по-добре.

 

Надяваме се и при него нещата да минат по-леко и след 24 август да се върнем отново на стадиона и да продължим да вършим работата си. Аз не спирам да работя за „Пирин“ от вкъщи, имам всичко необходимо, за да върви работният процес.

 

Ангажирана съм от сутрин до вечер с клубните дела, не искам да изпускам нищо от случващото се там. 

 

Призовавам феновете да ни подкрепят. Много се радвам, че разрешиха да има публика на стадиона.

 

Моля привържениците да бъдат моят глас на трибуните,, защото те са ме чували как подкрепям отбора по време на мачовете.

 

Жалко, че няма да съм сред тях, но разчитам да са моят глас, докато мен ме няма“, коментира И. Дацева-Уорън.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари: