.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
19.08.2020 13:37

Коментари 0 / Видяна 684

МС отпусна 4млн. за ремонт на пътя за Златолист

Още по темата: Министър Ангелов в Сандански: Готови сме да разкрием още 66 легла в болниците в Петрич и Сандански Здравният министър проф. Костадин Ангелов пристигна в Сандански Остава динамична обстановката в болницата в Сандански Председателят на Районен съд – Сандански хвърли оставка 12 лекари от болницата в Сандански са с коронавирус Община Сандански започва дезинфекция на всички детски заведения От днес звезди огряват сцената на „Пирин Фолк“ Сандански 2020 Спецакция срещу битовата престъпност в Сандански Тежка авария остави без вода 5000 санданчани МС отпусна 4млн. за ремонт на пътя за Златолист

 

Изграждането на автомагистрала „Струма” допринесе изключително много за развитието на Югозападна България, създаде нови възможности за бизнеса и туризма.

 

Подобряването на прилежащата пътна инфраструктура обаче е също толкова важно. Затова днес осигурихме 4,045 милиона лева за реконструкция на общинския път Катунци-Враня/Катунци-Златолист, водещ към основни туристически обекти в община Сандански.

 

Това обяви в страницата си във фейсбук премиертът Борисов преди днешното заседание на МС.

 

Сред тях е село Златолист близо до защитената местност Мелнишки скални пирамиди и Пирин планина.

 

Това е ключова дестинация с огромен потенциал за развитие на туризма в региона.Днес гласувахме също подкрепа от 400 000 лева за основен ремонт на девическия манастир „Св. Петка“ в село Копривец, община Бяла.

 

Манастирът е един от знаковите паметници на православната архитектура в Русенска епархия и всяка година се посещава от многобройни поклонници от страната и чужбина, съобщава още премиерът.

E79 News
Тагове:

Коментари: