.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.08.2020 14:13

Коментари 0 / Видяна 1176

В Гоце Делчев масово не се носят защитни маски в затворените помещения

Още по темата: Противоепидемичните мерки в Гоце Делчев остават до 12 ноември Вечерен час за непълнолетните в Гоце Делчев Избраха Владимир Москов за член на Изпълнителното бюро на БСП Кметът на Гоце Делчев ядосан на съгражданите си заради COVID-19 В Гоце Делчев масово не се носят защитни маски в затворените помещения Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов временно поема управлението на БСП Пръскат срещу кърлежи в Гоце Делчев Мъж от Гоцеделчевско „подари“ 32 бона на мним банков инспектор Гоце Делчев се преклони пред паметта на патрона на градa Синята зона в Гоце Делчев започва да работи

 

В Гоце Делчев масово не се носят защитни маски в затворените помещения.

 

Това става ясно от съобщение на Общинския кризисен щаб. От там обясняват, че се наблюдава неглижиране на противоепидемичните мерки на територията на общината.

 

Забелязва се, че масово в затворени помещения, особено търговски обекти, не се носят защитни маски.

 

Това е задължително и подлежи на контрол и санкции.

 

Призовават сее собствениците на магазини и други търговски обекти да следят за спазването на разпоредбите, защото това е изключително важно за да не се допусне още по-широко разпространение на корона вируса.

 

Ситуацията в община Гоце Делчев по отношение на заболелите не е спокойна, поради което не бива да има отпускане на мерките и тяхното неглижиране.

Автор: Агенция Фокус, E79 News
Тагове:

Коментари: