.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.08.2020 16:39

Коментари 0 / Видяна 3298

Кметът на Гоце Делчев ядосан на съгражданите си заради COVID-19

Още по темата: Противоепидемичните мерки в Гоце Делчев остават до 12 ноември Вечерен час за непълнолетните в Гоце Делчев Избраха Владимир Москов за член на Изпълнителното бюро на БСП Кметът на Гоце Делчев ядосан на съгражданите си заради COVID-19 В Гоце Делчев масово не се носят защитни маски в затворените помещения Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов временно поема управлението на БСП Пръскат срещу кърлежи в Гоце Делчев Мъж от Гоцеделчевско „подари“ 32 бона на мним банков инспектор Гоце Делчев се преклони пред паметта на патрона на градa Синята зона в Гоце Делчев започва да работи

Кметът на Гоце Делчев, който е и временно шеф на БСП Владимир Москов, излезе с тревожно съобщение за разпространението на коронавируса в община.

 

По обяд от администрацията му призоваха чрез фейсбук жителите на града и съседните села да внимават при спазването на мерките за превенция, за да не се стига до усложняване на ситуацията, която и сега не била добре. 

 

"Общинският кризисен щаб се обръща към всички вас с голяма тревога, заради все по-голямото неглижиране на противоепидемичните мерки на територията на общината.

 

Забелязва се, че масово в затворени помещения, особено търговски обекти, не се носят защитни маски.

 

Това е задължително и подлежи на контрол и санкции.

 

Призоваваме собствениците на магазини и други търговски обекти да следят за спазването на разпоредбите, защото това е изключително важно за да не се допусне още по-широко разпространение на корона вируса.

 

Ситуацията в община Гоце Делчев по отношение на заболелите не е спокойна, поради което не бива да има отпускане на мерките и тяхното неглижиране.

 

Носете предпазни маски, спазвайте дистанция помежду си, избягвайте масови събирания!

 

Общинският кризисен щаб ви призовава да бъдете отговорни, да пазите себе си и хората около вас", апелират от администрацията на кмета Москов. 

E79 News
Тагове:

Коментари: