.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
28.08.2020 12:23

Коментари 0 / Видяна 908

Съдът отстрани от длъжност лекаря с фалшивите болнични

Още по темата: Явор Бахаров ще обжалва присъдата си Подновяват делото за убийството на Чората във ВКС 80 бона глоба за ТЕЦ „Бобов дол“ Обвиняем за закани с убийство в Благоевград се изправя пред съда Отложиха делото срещу задържания за убийство на Андреа от Галиче Спецсъдът нищи далаверата КТБ Окончателно: Осем години затвор за грабеж на жена в Петрич 1 млн. лв. гаранция за жената на Божков, тя отказва да плати Кристиан, обвинен за смъртта на Милен Цветков, е осъждан за грабеж Оставиха Атанас Бобоков в ареста

 

Пловдивският районен съд уважи искането на прокуратурата и отстрани от длъжност ортопеда д-р Георги Кръстев. Той е обвинен в документна измама и  издаване на фалшиви болнични в комбина с харманлийска фирма.

 

"Съвестта ми е чиста. Невинност много трудно се доказва, но ще съдействам на органите за това", каза ортопедът, след като чу решението на магистратите.

 

Той даваше здравни съвети на някои журналисти, даже се пошегува, че сутринта му се паднал късмет за безопасен секс. Но отказа да коментира по същество обвиненията си.

 

Съдията мотивира акта си с това, че има издадена заповед от шефа на РЗИ-Пловдив д-р Ваня Манчева за отстраняването на д-р Кръстев от лекарската комисия по негова молба, но тя все още не била влязла в сила.

E79 News
Тагове:

Коментари: