.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.09.2020 20:26

Коментари 0 / Видяна 730

66-и ден на антиправителствени протести в София

Още по темата: Отмениха карантината на Бойко Борисов и Севдалина Арнаудова Борисов: Благодарни сме на САЩ за подкрепата към армията ни Над 2 млн. възрастни ще получат 50 лв. към пенсиите си за ноември Томислав Дончев: Не можах да разбера как член на правителството е лишил Радев от вечеря в Естония Избират председател на Държавната агенция за българите в чужбина онлайн Парламентът ще разгледа изцяло нов Закон за виното и спиртните напитки на първо четене Яйца по министерството на отбраната в 103-ия ден на протеста Всеки пенсионер ще получи по 120 лв. за храна Борисов: Над 1,7 млрд. лв. за сектор "Земеделие" до края на годината Премиерът Бойко Борисов: Кризата с коронавируса ще отмине и хората пак ще се придвижват без ограничения

Недоволните блокираха движението по бул. „Цар Освободител” в 66-ия ден на антиправителствени протести. Сборният пункт отново е фонтанът пред Президентството.

 

Недоволните от властта започнаха да се събират в „Триъгълника на властта” и днес началото на протеста бе планирано за 19 часа. Демонстрантите блокираха движението по бул. „Цар Освободител” малко преди 20 ч.

 

Исканията на протестиращите остават непроменени - двете основни са оставка на правителството и на главния прокурор.

Вчера по време на недоволството беше блокиран „Орлов мост”, стигна се до окупация и на обществената телевизия. 

Автор: nova.bg, E79 News
Тагове:

Коментари: