.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
18.09.2020 09:42

Коментари 0 / Видяна 1738

Благоевград първенец по нови случаи на К-19

Още по темата: Бойко Борисов се самоизолира, PCR тестът му е отрицателен Нови противоепидемични мерки се въвеждат в лечебните заведения Зам.-регионалният министър Николай Нанков е с COVID-19 Ваксината срещу коронавирус идва след Коледа Запечатаха клона на банка в Сандански заради заразен служител с коронавирус 25 населени места в Пиринско с COVID - 19 за 24 часа В случай на коронавирус: Кои са контактните лица, които ще бъдат карантинирани? 39-г. жена загина в жестока катастрофа на пътя София-Бургас Въвеждат вечерен час в Атина и Солун Депутатът Драгомир Стойнев с коронавирус

 

Вече почти ежедневно Ви съобщаваме, че Благоевградска област е или на първа, или на втора, или на трета позиция в страната по отношение ново регистрирани случаи на коронавирус.

 

През последното денонощие няма промяна в обстановката, като според Единния информационен портал ние сме на второ място, след София – град.


От Регионална здравна инспекция – Благоевград пък съобщават, че най-много са новите случаи в Благоевград – седем. По пет нови случаи има в Сандански и Якоруда, три в Гоце Делчев и по два в Петрич и Разлог. По един нов случай има в Банско, Бачево, Коларово, Баня, Плетена и Хаджидимово.


Припомняме също, че през вчерашния ден стана ясно, че портиерката на Осмо училище „Арсени Костенцев” е дала положителна пробра за Ковид – 19. Тя е била в отпуск няколко дни, след което на 15 септември отново се е върнала на работа, а ден по-късно отново си е останала у дома.

 

От РЗИ – Благоевград са взели за изследване проби от всички контактни лица, сред тях няма ученици или родители. Няма напрежение в учебното заведение. За сега то работи.
 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN