.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
23.09.2020 10:59

Коментари 0 / Видяна 1200

Коронавирус и в 3 ОУ „Димитър Талев”

Още по темата: Евродепутатът Искра Михайлова с Covid-19 Две катастрофи край Нови пазар затрудняват движението по „Хемус“ Болниците в Благоевград спират плановия прием и операциите От утре затварят нощните заведения в София Новите мерки за пристигащите българи в Германия влизат в сила от днес Само за ден РЗИ – Благоевград издаде 100 направления за PCR тестове Заради препълнени отделения: Връщат пациенти с по-леки симптоми от болницата в Благоевград 739 ученици в област Благоевград са под карантина Джипитата няма да издават направления за PCR, а за бързи тестове Сатовча 14 дни с вечерен час за непълнолетните


Още един случай на COVID – 19 при учител е регистриран в Благоевград. Става дума за преподавателка в 3 ОУ „Димитър Талев”. От училището казаха пред репортер на Е 79 нюз, че учителят е в добро състояние.

 

Регионална здравна инспекция – Благоевград предстои да издаде предписание във връзка с мерките, които трябва да предприеме ръководството на училището, в това число и дали ще се наложи масово тестване на колектива.
 

E79 News
Тагове:

Коментари: