.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
23.09.2020 14:40

Коментари 0 / Видяна 690

Карантинират ученици от СУ "Братя Каназиреви" в Разлог заради случаи на коронавирус

Още по темата: Евродепутатът Искра Михайлова с Covid-19 Две катастрофи край Нови пазар затрудняват движението по „Хемус“ Болниците в Благоевград спират плановия прием и операциите От утре затварят нощните заведения в София Новите мерки за пристигащите българи в Германия влизат в сила от днес Само за ден РЗИ – Благоевград издаде 100 направления за PCR тестове Заради препълнени отделения: Връщат пациенти с по-леки симптоми от болницата в Благоевград 739 ученици в област Благоевград са под карантина Джипитата няма да издават направления за PCR, а за бързи тестове Сатовча 14 дни с вечерен час за непълнолетните

 

Заради доказани случаи на коронавирус в СУ "Братя Каназиреви" в Разлог на преподавател и ученик, ще бъдат карантинирани учениците от осми клас от съответната паралелка, както и учениците в които преподавателят по български език и литература е влизал в часове. Ще бъде извършена дезинфекция на кабинети и общи части в училището.

 

От утре – 24.09. се възобновява работата на ОДЗ "Д-р Елиза Астинова" след двуседмична карантина заради установени случаи на коронавирус сред учители от детското заведение.

 

"Извършени са необходимите дейности по дезинфекция и съответните тестове, и родителите могат да бъдат спокойни и да доведат децата си в любимата детска градина", съобщават от ръководството на обединени детски заведения Разлог.

 

Общо 4 положителни проби на персонала бяха установени от здравните власти при направените тестове след първия положителен случай. По предписание на РЗИ и със заповед на директора на ОДЗ „Елиза Астинова“ Светла Копанаровар детската градина бе преустановен прием на деца и извършена цялостна дезинфекция по дадено от РЗИ предписание за извършване на хигиенни и противоепидемични мерки. 

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари: