.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
26.09.2020 11:37

Коментари 0 / Видяна 1330

Петима пожарникари от Благоевград с Ковид-19

Още по темата: Евродепутатът Искра Михайлова с Covid-19 Две катастрофи край Нови пазар затрудняват движението по „Хемус“ Болниците в Благоевград спират плановия прием и операциите От утре затварят нощните заведения в София Новите мерки за пристигащите българи в Германия влизат в сила от днес Само за ден РЗИ – Благоевград издаде 100 направления за PCR тестове Заради препълнени отделения: Връщат пациенти с по-леки симптоми от болницата в Благоевград 739 ученици в област Благоевград са под карантина Джипитата няма да издават направления за PCR, а за бързи тестове Сатовча 14 дни с вечерен час за непълнолетните

 

Петима пожарникари от Благоевград са с коронавирус, един от тях е приет за лечение в болница, научи в. “Струма”.

 

Служителите на пожарната са изследвани като контактни лица, след като колегата им е хоспитализиран. Четиримата пожарникари с положителни проби ще бъдат поставени под 14-дневна карантина.

 

„Във вътрешно отделение на МБАЛ – Благоевград се лекуват 14 болни, които са с Ковид инфекция. Сред тях няма тежки случаи, пациентите са в сравнително стабилно състояние и се повлияват добре от назначената медицинска терапия”, заяви вчера началникът на отделението д-р Румен Кондев.

 

Пред изписване са 3-ма души, след като контролните им проби за Ковид-19 са с отрицателен резултат. 

E79 News
Тагове:

Коментари: