.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
17.10.2020 18:00

Коментари 0 / Видяна 796

Забраняват консумацията на храна и напитки на открито в италианския регион Ломбардия

Още по темата: Евродепутатът Искра Михайлова с Covid-19 Две катастрофи край Нови пазар затрудняват движението по „Хемус“ Болниците в Благоевград спират плановия прием и операциите От утре затварят нощните заведения в София Новите мерки за пристигащите българи в Германия влизат в сила от днес Само за ден РЗИ – Благоевград издаде 100 направления за PCR тестове Заради препълнени отделения: Връщат пациенти с по-леки симптоми от болницата в Благоевград 739 ученици в област Благоевград са под карантина Джипитата няма да издават направления за PCR, а за бързи тестове Сатовча 14 дни с вечерен час за непълнолетните

 

Италианският регион Ломбардия, първият европейски епицентър на пандемията на коронавируса, е наредил всички барове да затварят в полунощ от събота, като мярка срещу разпространението на коронавируса, предава AFP.

 

Всички любителски спортни събития също са забранени в богатия северен регион, където се появиха първите случаи на COVID-19 в Европа през февруари.

 

Според новите ограничения, които ще останат в сила до 6 ноември, баровете след 18 ч. ще могат да обслужват само клиенти, седнали на маси, а продажбата на алкохол за изнасяне навън също е забранена след това време.

 

Ломбардия, най-гъсто населеният регион на Италия, също забрани консумацията на храна и напитки във всички обществени открити зони извън, съгласно новите правила.

 

В петък Италия съобщи за 10 000 нови инфекции за последните 24 часа, като случаите нарастват въпреки правителствените ограничения, засягащи ежедневието на хората.

 

Ломбардия, най-засегнатата област в Италия, призова училищата да редуват онлайн и присъствени занятия.

E79 News
Тагове:

Коментари: