.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
20.10.2020 13:07

Коментари 0 / Видяна 734

Вечерен час за непълнолетните в Гоце Делчев

Още по темата: Противоепидемичните мерки в Гоце Делчев остават до 12 ноември Вечерен час за непълнолетните в Гоце Делчев Избраха Владимир Москов за член на Изпълнителното бюро на БСП Кметът на Гоце Делчев ядосан на съгражданите си заради COVID-19 В Гоце Делчев масово не се носят защитни маски в затворените помещения Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов временно поема управлението на БСП Пръскат срещу кърлежи в Гоце Делчев Мъж от Гоцеделчевско „подари“ 32 бона на мним банков инспектор Гоце Делчев се преклони пред паметта на патрона на градa Синята зона в Гоце Делчев започва да работи

Противоепидемичните мерки в Гоце Делчев се затягат.

 

Кметът на града Владимир Москов издаде заповед, с която се въвежда вечерен час за непълнолетните жители на общината.

 

С нея се забранява излизането им навън без уважителна причина за времевия отрязък от 21 до 6.30 часа.

 

Изключение ще правят посещението на личен лекар, аптека, болнично заведение или пазаруване в магазини за хранителни стоки. 

 

Въвеждането на вечерен час за непълнолетните в Гоце Делчев беше предложено от здравния министър проф д-р Костадин Ангелов по време на заседанието снощи на Областния кризистен щаб за борба с коронавируса, което се проведе в областната управа на Благоевград.

 

В следващите две седмици ще бъде забранено и провеждането на групови празненства  на закрито – сватби, кръщенета, годежи и други. 

 

При подписването на граждански бракове в залата ще се допускат младоженците, длъжностните лица по гражданско състояние, фотограф, свидетели и до 10 гости.

 

Те трябва да спазват разстояние от минимум 1,5 метра един от друг и да спазват всички други противоепидемични мерки.  Ограниченията влизат в сила от полунощ в сряда.

 

Както стана ясно по-рано, болницата в Гоце Делчев вече е с изчерпан капацитет за лечение на инфектирани с коронавирус пациенти.

 

Ръководството й миналата седмица поиска от Регионалната здравно-осигурителна каса отпускането на нови 12 легла за отделенията, в които се лекуват болните от COVID-19.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари: