.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.11.2020 15:15

Коментари 0 / Видяна 852

62-г. мъж от Якоруда открит обесен в двора на къщата на майка си

Още по темата: Токов удар уби 2-годишно дете 25-г. жена намушка приятеля си, скарали се Мъж от Сандански с Ковид-19 направи опит за самоубийство Благоевградчанин открит окървавен в безпомощно състояние Откриха черните кутии на изчезналия самолет Задържаният за смъртта на 8-годишното дете вече с обвинение Стрелба след скандал в заведение в София Стрелецът от Нова година в Ловеч не помни нищо 34-годишен мъж от Банско увисна на бесилото 82-годишен се удави в Дунав, подозират самоубийство

62-годишният Асен Бориков от Якоруда беше открит обесен на дърво в двора на майчиния си дом.

 

На потресаващата гледка се натъкнали рано сутринта завчера съседи, които на път за работа минавали покрай къщата на Борикови.

 

След като се поотърсили от първоначалния шок, хората подали сигнал на тел. 112.

 

Почти незабавно на място се отзовали медици от Спешен център – Якоруда, който се намира съвсем близо до дома на мъжа. За съжаление намесата им била безпредметна, тъй като мъжът бил без жизнени функции.

 

Предполага се, че става въпрос за самоубийство, тъй като при първоначалния оглед, извършен от пристигналите на място криминалисти, не са установени следи от насилие.

 

Не е ясно какво е провокирало 62-годишния Асен да сложи край на живота си.

 

Местни разказаха, че е бил много добър и кротък човек. Имал къща в непосредствена близост до тази на майка си, но живеел в нейния дом, тъй като не е бил семеен.

 

Ежедневно излизал на кафе и приказка с приятели в центъра.

 

Никой не е забелязъл да е бил изпаднал в депресивно състояние, но напоследък основните теми на разговори са му били истерията около коронавируса и заболелите.

 

Това не е първият случай на обесване в Якоруда. Последният подобен е от февруари месец тази година.

 

Тогава на живота си посегна 48-гoдишeн мъж, който също бе открит обесен в родната си къща. Мъжът бе намерен, след като близки подали сигнал, че не са го виждали.

 

През 2017 година на живота си посегна млад мъж на 30 години. Той се обеси посред бял ден на дърво в близост до Горското стопанство в Якоруда.

 

През 2014 година 53-годишен се обеси пък на дърво край овчарник в покрайнините на града. Трупът бе забелязан от машиниста на теснолинейката.

 

През 2013 година на живота си посегна 51-годишен, който бе намерен обесен в селскостопанската постройка на дома си.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN