.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
20.11.2020 07:45

Коментари 0 / Видяна 6556

Майката, заклала двете си деца, признала всичко

 

Шок, трагедия, драма, невиждано, жестоко и потресаващо престъпление!

 

Така, санданчани описват случилото се снощи в дома на горския служител Георги Трайков.

 

Жената, с която той живеел на семейни начала, без брак, уби садистично двете им деца на 3 и 5 години. Закла ги. Промушила гърлата им с нож. После седнала в средата на стаята, окървавена и неадекватна.

 

Съседи, извикали полицаите, които дошли за броени минути, тъй като жилището се намира на метри от полицейското управление в курортния град. Задържали я веднага. На въпрос "Какво си направила?", Кристина повтаряла "Искаха да ми вземат децата? Е, нека ми ги вземат сега".

 

Закарали я в полицията, където започнала да променя показанията си, твърдейки, че голямото дете ранило другото, после, че са си играли и накрая признала всичко.

 

Гледа безизразно и неадекватно, което определя поведението и като на човек, отключил тежко психично заболяване.

 

В полицията цяла нощ е и бащата ,горският Георги Трайков, който е в шок. Родителите на момичето бяха първите, които пристигнаха в месното полицейско управление. И разказват, че само преди седмица Кристина се е прибрала с децата при Георги, от когото си тръгнала преди около месец. Непрекъснати разпри, скандали, жалби в полицията от страна на двамата родители, които в последствие оттегляли.

 

Проблеми в семейството, така полицаите определят мотива за тежкото престъпление. А проблемите, според близки до Кристина и Георги, идвали от състоянието на младата жена.

 

Вероятно, прикривано и нелекувано адекватно психично заболяване. Родителите и, уважавани хора, майка и е учителка. Потресени от това, което е направила дъщеря им, която системно предупреждавали да се прибере при тях, след като съжителството и с Георги не върви.

 

Иначе с голяма любов се събрали. Родили се децата им, момиченче и момченце, които снощи станаха невинни жертви на грешките на възрастните около тях, на родители, на близки, които знаели, че Кристина не е добре и мълчали. Вероятно след убийството младата жена ще бъде освидетелствана, казват хора в Сандански. Напоследък погледът и се беше променил, явно е имала психичен проблем.,коментират още съседи.

 

С Кристина работят психолози, които ще направят заключение за състоянието ѝ. Засега няма официални данни ,че жената е страдала от психично заболяване.

 

Трагедия, невиждана в Сандански и региона. Майка да убие двете си деца по такъв болезнен и мъчителен за тях начин?!!

 

Не си спомняме, да се отразявали по-тежко престъпение, за описанието на което трудно се намират думи.

 

Припомняме случая от село Осиково, където садистично, Манчо Панюков уби двете си момченца на 5 и 8 години, след това запали къщата си и съпругата му едва оцеля след изгарянията.

 

Панюков избяга, намериха го скрит в плевня и го вкараха в затвора.

 

Но селото още помни кървавата драма в семейството му, разиграла се заради ревност, така говореха съселяните на Панюков, който и от затвора продължи да плаши фамилията на съпругата си.

 

Извергът - баща призна хладнокръвно: "Аз го направих, убих ги !!!!!".

 

Заклал ги, ето така за назидание и наказание на "невярната" му съпруга.

 

Или ученикът от Благоевград, който наказа с нож и уби брат си и майка си - лекар, които искали да го вкарат за лечение в клиника, и за чието заболяване родителите мълчаха.

 

Беше удярл с ножа по близките си, където му падне. Момчето ходеше на училище и никой не знаеше,бче е сериозно болен.

 

После в ареста плака и търсеше майка си.  Пълна трагедия!

 

Лудост, жестокост, хладнокръвие и в трите случая. Няма оправдание за действията - само едно смекчаващо вината обстоятелство - убийците са психично болни?

 

Отключилии тежък пристъп, извършили нещо в състояние на силен афект, провокиран от болестта им.   /Struma.com

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 26.11.2020

1 USD =1.64 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.19 BGN

10 CNY =2.50 BGN

1 CHF =1.81 BGN

100 JPY =1.57 BGN