.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.11.2020 11:52

Коментари 0 / Видяна 634

Борисов: Всеки трябва да пробва да се възползва от мярката 80/20

 

Премиерът Бойко Борисов използва съботното утро, за да се запознае с модернизацията на пехотата ни. Той отново се включи на живо във фейсбук.

 

Важно е да работят хората, да имат гаранция, че няма да ги уволняват, коментира министър-председателят по повод ситуацията с бизнеса, ударен от пандемията. По думите му всеки трябва да пробва да се възползва от мярката 60/40, която вече е станала и 80/20.

 

Борисов смята, че благодарение на нея все още се удържа безработицата.

 

"И в събота, и в неделя се работи", отбеляза със задоволство той при посещението си в завода.

 

"Правителството ще осигури на нашите Специални части допълнително въоръжение, техника и оборудване, които ще допринесат за успешното изпълнение на техните задачи.

 

Даваме и възможност за участие на предприятия от българската отбранителна промишленост в производството, обслужването и ремонта на придобитото въоръжение и техника. Едно от тези предприятия е "Самел-90" в Самоков, което изнася продукция в Бахрейн, Египет, Саудитска Арабия, както и дори за китайската армия", заяви по-късно Борисов.

 

В днешния ден той посети и друг обект - бъдещия "Okol Lake Park", включващ в себе си голф игрище, хотел, жилищни сгради, зелени пространства и др. По думите на премиерта мястото ще осигури над 200 работни места.

"Цялата площ на комплекса, намиращ се в района на яз. Искър, ще бъде 3 000 дка. Стойността на проекта е 600 млн. лв.

 

Инвеститорът е изцяло българска фирма, като неин представител ме увери, че при изграждането на комплекса се спазват всички екологични изисквания", потвърди Борисов. / Novini.bg
 

E79 News
Тагове:

Коментари: