.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
25.11.2020 11:17

Коментари 0 / Видяна 982

Сблъсъци пред Министерски съвет

Още по темата: Борисов ще участва в среща на Европейския съвет относно пандемията Кабинетът отпусна близо 2,5 млн. за училища и детски градини в Благоевградско Борисов към Радев: Кои пари да спрем - на учителите, на лекарите? (ВИДЕО) Борисов заръча: В петък зимата идва, така че да се внимава много (ВИДЕО) Борисов: Увеличение на заплатите се предвижда и във висшите училища Борисов: Здравните власти ще организират ваксинация за пример (ВИДЕО) Борисов: Правителството е готово за парламентарни избори на 28 март Борисов от хеликоптер над АМ „Хемус”: Прекрасна ни е държавата, но е трудна за строителство (ВИДЕО) Премиерът Борисов: Управляваме най-правилно финансите, икономиката и здравните мерки по време на кризата заради COVID-19 Борисов: От днес имаме пълна диверсификация (ВИДЕО)

 

Напрежението на жълтите павета и пред Министерски съвет ескалира.

 

Протестиращите продължават да отстояват исканията си и да настояват за оставката на правителството.

 

Протестиращи срещу обявените по-рано строги противоепидемични мерки се опитват да влязат в сградата на Министерския съвет.

 

Гражданите бяха обявили начален час на протестните действия 10 часа, но изявлението на властите за налаганите от петък ограничения изпревари събитието.

 

По-рано демонстрантите затвориха движението по бул. „Дондуков“.

 

Бърза реакция на полицаите блокира и отцепи района между народа и Министерски съвет.

 

Центърът на София е блокирана и от протестите на провозвачите и таксиметровите шофьори, които също протестират срещу решенията на правителството.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN