.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
23.01.2021 13:08

Коментари 1 / Видяна 6968

Поредното застрояване на зелена площ в Благоевград! (Снимки)

 

Безобразията в Благоевград, свързани със застрояването на поредната зелена площ, продължават!

 

Преди минути на редакционната поща на Новинарска агенция Е-79 получихме изключително смущаващи снимки, които показват, че поредната зелена площ в областния център, се е превърнала в строителна площадка.

 

 

Става дума за градинка, която се намира на изхода на Благоевград под Ректората на Югозападен университет „Неофит Рилски“. На този етап не разполагаме с информация кой е строителя и какво точно ще се строи на мястото, оградено с метална ограда, но още в първия работен ден на следващата седмица ще потърсим повече подробности за подробния устройствен план (ПУП)!

 

 

Това, което към този момент намираме за особено притеснително е, че пътният знак, който показва „Край на населено място“, в случая Благоевград, също попада в обхвата на строителните дейности и трудно може да бъде видян от преминаващите шофьори, предвид на това, че е зад висока метална ограда.

 

 

От една страна това може да създаде предпоставки за възникването на пътни инциденти, но от друга – щом вече и пътните знаци се превръщат в строителни площадки със сигурност може да кажем, че нещата в Благоевград стремглаво вървят надолу.

 

Общинските власти бездействат, контрола от тяхна страна липсва, а за хората остава едно – да се надяват, че поне на 1 февруари делото във Върховния административен съд срещу инж. Румен Томов ще се състои и агонията, в която се намираме ще приключи!

E79 News
Тагове:

Коментари:

Горна Джумая, 23.01.2021 14:10

Поредната жилищна кооперация - на 5 етажа. Мисля си обаче кой ще си купи жилище край пътя!

1
 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN