.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
25.01.2021 12:30

Коментари 0 / Видяна 412

Следващата седмица продължава ваксинацията на учителите в Пиринско

Още по темата: Професор от БАН: Без ваксини епидемията ще приключи до средата на 2022 г., с тях – до края на тази Около 50% от изкаралите коронавирус деца имат пост-COVID симптоми Д-р Огнян Митев: Спешните случаи на Ковид-19 ще бъдат приемани ротационно в хирургичните отделения на МБАЛ – Благоевград и ПУЛС 2995 са новозаразените с коронавирус у нас Въвеждат по-строги COVID мерки в най-засегнатите от пандемията области ЕК очаква удвояване на доставките на ваксини след март Спира се плановият прием в болниците в София и в още няколко области Благоевград и Кюстендил сред областите с британския вариант на COVID-19 Спешните медици: Затегнете мерките, на предела сме Преди 1 г. бе установен първият с COVID-19 у нас (Видео)

На 3 и 4 февруари ще завърши първият етап от ваксиниране на педагогическия персонал в Благоевградска област.

 

След като бъдат доставени в РЗИ Благоевград и вторите ваксини, ще започне повторната ваксинация, съобщи за Радио Благоевград д-р Калоян Калоянов, директор на РЗИ Благоевград.

 

„Ако има желание ще продължим още и с първа фаза на ваксинация на медицински специалисти, стоматолози и фармацевти. Паралелно могат да работят и двете фази.

 

Първо ще обхванем колкото се може повече медицински специалисти и след това ще започне ваксинацията на педагогическия и непедагогическия персонал в училищата и детските градини“, уточни д-р Калоянов.

 

Днес стартира изследването с антигенни тестове за коронавирус на  педагогическите и непедагогически специалисти в училищата в Благоевградска област.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN