.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
15.02.2021 09:33

Коментари 0 / Видяна 476

Вижте каква е обстановката по пътищата в страната

Още по темата: Внимание шофьори! Подменят мантинели на пътя Банско-Гоце Делчев и в участък от АМ “Струма” Срутище затвори АМ „Струма“ Засилени проверки за ползване на обезопасителни системи от днес до края на седмицата КАТ с масови проверки на шофьорите за алкохол и наркотици АПИ: Карайте внимателно по АМ “Струма” заради ремонти Усложнена ситуация на границата с Гърция Внимание шофьори! Авария в електропреносната мрежа в тунел „Железница“ Остават затворени граничните пунктове „Кулата“, „Илинден“ и „Гюешево“ Вижте каква е обстановката по пътищата в страната От „Пътна полиция” отчитат понижаване на ПТП-тата у нас от началото на годината

 

Към настоящия момент въпреки температурите от -11 градуса всички пътища в страната са проходими и обработени срещу хлъзгавост.

 

Няма ограничения за придвижването на леки транспортни средства, информират от АПИ.

 

За движение на тежкотоварни превозни средства са ограничени проходите Превала, Печинско и Рожен в Смолян, което е нормално предвид усложнената обстановка там, съобщи за bTV инж. Даниел Иваничков, ръководител на дирекция „Поддържане на пътната инфраструктура“ към АПИ.

 

Над 560 машини са работили по почистването на пътната мрежа в страната, а в определени моменти през последните е имало над 1000 снегорина на пътя.

 

„Няма данни за проблеми през нощта. Не е имало сигнали за проблемни участъци на магистралите и първокласната пътна мрежа или за аварирали тежкотоварни автомобили“, заяви Иваничков.

 

Проблем в неделя е създало затварянето на ГКПП „Кулата“, ГКПП „Илинден“ от страна на Гърция, което е довело до оставането на много тирове на наша територия, но с помощта на МВР проблемът е бил решен, каза Даниел Иваничков.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: