.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
23.02.2021 11:00

Коментари 0 / Видяна 802

Благоевградските адвокати подеха кампания за ваксиниране срещу Ковид-19

Още по темата: Спешните медици: Затегнете мерките, на предела сме Преди 1 г. бе установен първият с COVID-19 у нас (Видео) Преди 1 г. бе установен първият с COVID-19 у нас (Видео) Проф. Кантарджиев: Ходът на пандемията е около 2 г., после вирусът може да стане сезонен Една от пияните благоевградски ученички, колабирали на онлайн урок, е с коронавирус Нови 497 случая на COVID-19 у нас! Няма окончателно решение за спиране на плановите операции в страната Австрия спря ваксинирането с "Астра Зенека" заради смъртта на медсестра Министър Костадин Ангелов: Няма място за притеснение Всички ковид легла в болницата в Гоце Делчев са заети

 

Благоевградските адвокати също предприеха кампания за ваксиниране срещу Ковид-19.

 

В адвокатската колегия започна изготвяне на списък и първите 40 желаещи ще бъдат подадени в РЗИ, заяви председателят Мария Георгиева.

 

„Адвокатите са ежедневно в рискова среда заради естеството на работата им – посещават клиенти в следствения арест, ходят в полицията.

 

Имаме колеги, които са със заболявания, или са във възрастова група над 60 години, и имунизирането им не търпи отлагане. Не може да си ваксинират полицаи и съдии, а ние да изчакваме.

 

Затова отправих запитване до Министерство на здравеопазването и  желаещите от благоевградската колегия ще бъдат включени в имунизационния календар”, обясни адвокат Мария Георгиева.

 

Изготвянето на списъка е започнало миналия петък, като първоначално определеният краен срок е бил до вчера на обяд. Срокът обаче ще бъде удължен и списъкът остава отворен, заяви шефката на адвокатската колегия, която също ще се ваксинира.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN