.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
23.02.2021 15:30

Коментари 0 / Видяна 636

Адвокатът на Кристиан: Може някой да е сложил дрога в питието му

Още по темата: 19 свидетели са разпитани по делото за смъртта на миньор в рудник “Ораново” ВКС призна за виновни полицаите, подсъдими за смъртта на Чората Осъдиха Никола Саркози на затвор по обвинение в корупция Продължава делото за смъртта на Милен Цветков Бивши началници в ГДБОП отиват на съд за подкупи от дилъри срещу протекции Съдът в Благоевград заседава по делото за смъртта на студентката, загинала на пешеходна пътека Отложиха заседание по делото срещу Явор Бахаров Съдът остави в ареста зъболекаря-измамник Съдът в Перник решава да остави ли в ареста зъболекаря-измамник Адвокатът на Кристиан: Може някой да е сложил дрога в питието му

"В конкретния случай Милен Цветков е ходил, движил се е, дишал е и много хора, няколко души са му оказвали помощ, включително и Кристиан в ситуацията, в която се е намирал. Просто той е едно нормално момче", категоричен бе адвокатът.

 

Червеният светофар на кръстовището на бул. "Черно връх" бил очевидно включен, но спорният въпрос е по отношение на пешеходците.

 

Скоростта също със сигурност е била превишена, но дали е била 99 или 97 км/ч ще покаже експертизата.

 

"Там има много особености и не ми се иска да коментирам неща, които не сме слушали.

 

Експертизата има много особености по отношение на самия автомобил, ще ги чуете в залата. 

 

Да, той се е ускорил, след като е пропуснал автомобил на предишния светофар, който е на гърба на "Парадайс център".

 

След това се е ускорил, което е логичното, а след това има един период преди самия удар, в който няма ускоряване на неговия автомобил.

 

Тук е въпросът какво се е случило там", акцентира адвокат Симеонов.

 

За това, че Георги Иванов, избягалото момче от мястото на катастрофата, адвокат Симеонов увери, че свидетелят ще дойде на разпит в съда.

 

Той е в Италия и учи там. Същото е положение и със сестрата на Кристиан, която учи в Германия, коментира адвокатът и увери, че Георги Иванов не се крие и се страхува.

 

От своя страна адвокат Менко Менков, подзащитник на семейството на Милен Цветков заяви, че е по-важно обективната находка и това, което е открито в кръвта и урината на подсъдимия.

 

Адвокат Менков не е очаквал приятелката на Кристиан Николов да каже, че обратното, че подсъдимият е употребявал наркотици, при положение, че е живяла с него на съпружески начала.

 

"Важна е обективната находка и това, което е намерено в организма на подсъдимия", посочи адвокат Менков, който не е чул да се прави експертиза на "Йегермайстера", защото това е напитка, която се продава в търговската мрежа.


Той изтъкна, че в кръвта на подсъдимия са открити тежки наркотици от кокаин и амфетамин.

 

Според адвокат Менков също било възможно в питието на Кристиан Николов да е бил сложен наркотик, но въпросът, който трябва да се докаже е как те са влезли в организма му.

 

Адвокатът посочи, че телефонът, който е намерен в джипа може да се окаже, че няма нищо общо с подсъдимия, въпреки че в устройството са намерени чатове за покупко-продажба на наркотични вещества. 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN