.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.03.2021 10:27

Коментари 0 / Видяна 326

Преди 1 г. бе установен първият с COVID-19 у нас (Видео)

Още по темата: ЕК: Удостоверенията за COVID-19 няма да включват данни от бързи тестове Коронавирусът ще стане сезонно заболяване Ангелов обяви решението за ваксинираните с AstraZeneca В България пристигнаха нови доставки от ваксините на Pfizer и AstraZeneca В края на октомври е възможен колективен имунитет Не се очаква четвърта вълна на COVID-19 в големите градове Малко заразени с ковид, над 3 пъти повече са излекуваните Доц. Кунчев: Без карантина за ваксинирани и преболедували е добро решение Проф.Радка Аргирова: Ще има пик на заразени около Великден 1076 са новите случаи на COVID-19 у нас

 

На осми март се навършва една година, откакто в България бе установен първият, заразен с COVID-19 – вирусът, който промени света.

 

Улиците опустяха, хората се запасяваха с предпазни средства и в цялата страна бяха въведени контролно пропускателни пунктове.

 

София бе затворена, зад вратите на своите домове останаха милиони  българи, за които киното, театъра, концертите и големите магазини се превърнаха далечен спомен.

 

За социалната дистанция, живота с маски и промените, които белязаха последните 12 месеца.

 

На 25 февруари е създаден Национален оперативен щаб, начело с Ген. Венцислав Мутафчийски, който предупреди за силата на заразата в паметен среднощен брифинг.

 

От пандемията тежко пострада и бизнесът, а държавата въведе мерки за финансова подкрепа.

 

Как днес се справят родните предприемачи и каква е разликата с колегите им в Гърция – гледайте във видеото.

 

Автор: nova.bg, E79 News
Тагове:

Коментари: