20 Октомври 2021
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
26.09.2021 11:07

Коментари 0 / Видяна 334

ГЕРБ се регистрира за изборите 2 в 1

"Хаосът в нашата политическа система се дължи на разбъркването, което направи Радев и с това, че не беше център за обединение и на институции, и на партии, за да носи отговорност за гражданите“.

 

Това заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ, след като партията се регистрира в ЦИК за президентските и парламентарните избори.

 

Партията внесе 27 хиляди подписа.

 

Атанасова не разкри кандидат-президентска двойка на партията:

 

„Днес приключват номинациите за всички наши структури и за двата вида избори. Когато ги обобщим обществото ще разбере и нашата кандидат-президентска двойка и нашите листи за народни представители. Имената не са единственото важно нещо, трябва да говорим за изборния процес и защо се стигна дотук.

Как политическите партии, спечелили доверието на хората не могат да носят отговорност и българите отново са принудени да отидат на избори неясно за какво“, добави Атанасова.

 

Тя добави, че е станало ясно колко дратично малък ще бъде броят секции прогнозно в чужбина и че сега "не чува тези, които ръкопляскаха на приемането на изборния кодекс и тези, които са защитавали българите в чужбина".

 

Допълни, че от съществено значение е дали ще се броят разписките от машинния вот.

 

Атанасова заяви, че целта им е да бъдат първа политическа сила.

 

Относно проекта на Кирил Петков и Асен Василев и заявената готовност за диалогичност с ГЕРБ при определени условия, Атанасова каза:

 

„Радвам се, че някои от новите политически субекти са установили, че има смисъл да се води диалог с всеки, разбира се, важни са резултатите от изборите. Естествено, че ще се води диалог по важните приоритети за държавата ни – застрашаващите кризи и проблеми. Всички сме излъчени от хората, всички имаме свои програми, когато те се спазват – ние ще водим разговори с всяка представена в 47-ото Народно събрание сила“./Tribune   

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN