28 Януари 2022
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.01.2022 11:43

Коментари 0 / Видяна 2658

Ексуправителят на онкоболницата в Благоевград д-р Георги Георгиев напуска, започва работа в клиниката на д-р Мазнейков София

 

Ексуправителят на онкболницата в Благоевград д-р Георги Георгиев започва работа в софийско лечебно заведение.

 

Днес е последният му работен ден в СБАЛО „Св. Мина“, а в понеделник се присъединява към екипа на болница „Св. София“ на петричанина д-р Христо Мазнейков.

 

Д-р Георгиев е единственият патолог в Благоевградска област, който е с богат професионален опит. Той има 31-годишен стаж като лекар, от които 20 години в онкологията, а в продължение на 7 години беше управител на СБАЛО „Св. Мина“.

 

Преди два месеца и половина по предложение на кмета Илко Стоянов той изненадващо бе сменен от ръководната позиция с решение на общинските съветници, на която бе назначен общинският съветник, хирургът д-р Теодор Велчев.


„Пожелавам успех на колегите, Благоевград заслужава добри лекари и медицински специалисти“, каза д-р Георгиев и добави, че напуска, след като е изтекло едномесечното му предизвестие.

 

През последните два месеца той е обучил млад лекар патолог, който да го замести. Освен като патолог в софийската болница д-р Георгиев ще продължи да работи и в лаборатория „Цитилаб“, както и да ръководи УС на Българския лекарски съюз в Благоевград. 

Автор: в. Струма, E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN