.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.08.2012 15:57

Коментари 0 / Видяна 1381

Цветанов: Има нови данни за атентата в Бургас

Още по темата: Цветанов: Службите знаят коя групировка стои зад атентата в Бургас Заловиха втория терорист от Сарафово край село Звездец, от Ал Кайда е? Фоторобот и на съучастник на атентатора в Бургас Tираджия открил личната карта на камикадзето Цветанов: Има нови данни за атентата в Бургас „Ню Йорк Таймс”: Необичаен брой разговори Ливан-Бургас преди атентата Цветанов: Атентатът в Бургас е подготвен извън страната Британският вестник ”Дейли мейл” пусна нова версия за атентата в Бургас С венци и цветя почетоха жертвите на атентата от 18 юли Атентаторите в Бургас са били трима. „Ал Кайда“ пое отговорност за взрива

Има нови данни, но те са чисто оперативни и не мога да ги споделя публично. Това, което днес обсъдихме с колегите както от българска страна, така и от чуждите ни партньори, може би в утрешния ден ще има информация, която смятаме, че е удачно да бъде пусната чрез медиите. Това заяви пред журналисти министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов във връзка с атентата на летището в Бургас.

На въпрос дали е установено кой е атентаторът, Цветанов отговори: „Не. Нуждаем се от допълнителна помощ от българските граждани, но в утрешния ден ще имаме възможност да пуснем информация, която смятаме, че чрез медиите ще стигне до гражданите, които могат също да допринесат в допълнителните данни, с които разполагаме към момента".

„Не коментирам нищо свързано, което се обменя с партньорите. В тази посока не очаквайте коментар от мен", заяви Цветанов, цитиран от в. „Труд”, в отговор на въпрос, свързан с публикуваната в „Ню Йорк таймс" информация, че преди атентата е имало необичаен брой разговори между Ливан и Бургас.

Във връзка със случаите на открита дизайнерска дрога в Слънчев бряг, Цветанов коментира: „Работим активно и всяка информация, която постъпва, се отработва. Колегите работят по всички лица, които се занимават с наркоразпространение или с дизайнерската дрога, която също създава проблем. Правим всичко възможно, за да противодействаме и там, където е необходимо, се правят и законодателни промени". 

E79 News
Тагове:

Коментари: