.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
23.10.2015 14:09

Коментари 1 / Видяна 3381

Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия в Благоевград празнува 56 години

56 години от създаването си отбелязва ПГСАГ „Васил Левски“ Благоевград днес. Богата музикална програма бяха подготвили възпитаниците на училището, дало на Благоевград редица успешни и изявени строителни специалисти и предприемачи.

Развивайте предприемаческия дух, бъдете смели и упорити, защото вие сте утрешните строители на съвременна България, строители на новия живот изпълнен с надежда за положителни промени. С тези думи се обърна днес към своите възпитаници директорът на ПГСАГ в Благоевград инж. Евтимка Митева.

„Избрали сте за ваше училище ПГСАГ, едно училище с 56 годишна история, дало образование и професия на много изявени и успешни строителни специалисти и предприемачи. Всички наши възпитаници, които с желание и упорит труд са усвоявали избраните професии и специалности са постигнали успешна реализация и са гордост за своите учители“, каза още в словото си инж. Евтимка Митева.

 

Гимназистите бяха поздравени за празника си и от свои съученици от други благоевградски училища.

Празникът на училището продължи с музикална програма подготвена от възпитаници на Професионална гимназия по строителство архитектура и геодезия „Васил Левски“.

 

Автор: Станислава Христова, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN